…Easy tours Mini  Van & Taxi Van services 6945033278… special prices

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

 
ΕΝΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ…..
Οι κρυμμένες ομορφιές της Αθήνας της πανάρχαιας πρωτέυουσας της Ελλάδας είναι πολλες! Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για λίγες ώρες και με ένα “γύρο της Αθήνας” να σας τα δείξουμε όλα! Αρχαιολογικοί χώροι , Μουσεία , Μαγαζάκια στο ιστορικό κέντρο , Λόφοι με εκκλησάκια και υπέροχη θέα , Ταβερνάκια με παραδοσιακά φαγητά , Καφέ πάνω στο γαλάζιο κύμα και πολλά ακόμα που θα σας μείνουν αξέχαστα!….
…ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ….
Προορισμοί μας είναι όλες οι πόλεις της Ελλάδος, τα παραδοσιακά χωριά και φυσικά τα πολύ όμορφα και μοναδικά νησιά μας τα οποία αναδεικνύουν την ιστορία τους μέσα από στενά λευκα σοκάκια και μονοπάτια….που τα χαρακτηρίζουν!
Μια επίσκεψη  στις υπέροχες αυτές τοποθεσίες θα σας μαγέψει και θα σας μεταφέρει σε άλλες εποχές.
Μερικοί απο τους δημοφιλής προορισμούς εκτός της Αθήνας είναι οι εξής:
Άγιον Όρος
Το Άγιον Όρος είναι η ανατολικότερη από τις τρεις χερσονήσους της Χαλκιδικής. Έχει μήκος περίπου 60 χλμ. και καλύπτει μια έκταση περίπου 360 τ.μ. Στο Άγιον Όρος σήμερα υπάρχουν και λειτουργούν είκοσι συνολικά μονές. Οι μονές είναι οργανωμένες σε κοινόβια με επικεφαλής τον Ηγούμενο. Στο Άγιο Όρος δεν επιτρέπονται οι γυναίκες.
holymountain4
Αίγινα και ‘Αγιος Νεκτάριος
Η Αίγινα είναι ένα μικρό νησί του Σαρωνικού κόλπου 1 ½ ώρα μόνο μακριά από την Αθήνα. Η πρωτεύουσα του νησιού λέγεται επίσης Αίγινα. Είναι χτισμένη αμφιθεατρικά γύρω από την θάλασσα. Η Αίγινα είναι ένα παραδοσιακό ψαράδικο νησί διάσημο για το φιστίκι του. Τα όμορφα κλασικά σπίτια του και οι μικρές κρυμμένες εκκλησίες του καθώς και τα αρχαία μνημεία του κάνουν την Αίγινα ένα ονειρεμένο μέρος για τους επισκέπτες. Το νησί προστατεύεται από τον θαυματουργό  Άγιο Νεκτάριο του οποίου η τεράστια εκκλησία προσελκύει επισκέπτες από όλη την Ελλάδα….και όχι μόνο!
aegina4
Αράχωβα, Κωρύκειον ‘Ανδρο, χιονοδρομικά Παρνασσού
Η Αράχωβα είναι ένα ιστορικό ορεινό χωριό χτισμένο στους πρόποδες του βουνού Παρνασσός σε υψόμετρο 950μ. στο νομό Βοιωτίας το οποίο απέχει περίπου 160 χλμ. από την Αθήνα. Η Αράχωβα είναι γεμάτη από όμορφα παραδοσιακά χτισμένα σπίτια από πέτρα και ξύλο. Στενά δρομάκια, πηγές και δάση είναι αυτά που συνθέτουν την εικόνα αυτού του απίθανου χωριού. Πάνω από την Αράχωβα είναι το βουνό Παρνασσός με ένα από τα μεγαλύτερα και πιο άρτια κατασκευασμένα χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδος, (Κελάρια, Γεροντόβραχος, Φτερόλακα) τα οποία προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Ανάμεσα στην Αράχωβα και στα χιονοδρομικά κέντρα υπάρχει ένα μαγικό πράσινο οροπέδιο. Είναι το Λιβάδι με τα πολλά ξύλινα σπιτάκια (σαλέ) με τις πράσινες σκεπές Φιλανδικού στύλ. Λίγο πιο πάνω βρίσκεται και η εντυπωσιακή σπηλιά το Κωρύκειον Άνδρο όπου εκεί γίνονταν οι προετοιμασίες για τους χρησμούς της Πυθείας!
arahova2
Άργος και μνημεία
Η αρχαία πόλη του Άργους βρίσκεται κοντά στην πόλη των Μυκηνών. Ιδρύθηκε από τον Φορωνέα δίνοντας της το όνομα του γιου του. Το Άργος είναι η δεύτερη αρχαιότερη πόλη της Ελλάδος. Στην αρχαιότητα, η πόλη είχε τέτοια μεγάλη σπουδαιότητα το γεγονός ότι ο Όμηρος ονόμαζε τους Πελοποννήσιους και πολλές φορές τους υπόλοιπους Έλληνες, Αργείους. Κατά τον 7ον αιώνα π.Χ., το Άργος έφθασε στο απόγειο της δύναμης του. Αν και οι Αργείοι ήταν ικανοί πολεμιστές, συγχρόνως καλλιέργησαν και τις τέχνες, και αριστουργήματα. Η τέχνη τους έφτασε στο αποκορύφωμά της την εποχή της βασιλείας του Αγελάδα και του Πολύκλειτου.
argos
Αρχαία Ολυμπία με στάση στην κοσμοπολίτικη παραλία Ξυλοκάστρου
Η ιερή περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας ήταν στην πεδιάδα του ποταμού Αλφειού, στην Πελοπόννησο. Η Ολυμπία ήταν τόσο ιερό μέρος, όσο και οι Δελφοί. Κάθε τέσσερα χρόνια μία πανελλαδική εκεχειρία αναγγέλλονταν και άνθρωποι από όλη την Ελλάδα έρχονταν στην Ολυμπία για να λάβουν μέρος και να παρακολουθήσουν τους Ολυμπιακούς αγώνες. Το μοναδικό έπαθλο του νικητή ήταν ο «κότινος», ένα στεφάνι από αγριελιά το οποίο θεωρείτο μεγάλη τιμή. Σ’ αυτό το ενοποιητικό γεγονός, μόνον ελεύθεροι Έλληνες και μόνο άνδρες, επιτρέπονταν να λάβουν μέρος. Δεν είναι τυχαίο γεγονός, ότι η Ελλάδα για πρώτη φορά στην ιστορία οργάνωσε τους αγώνες. Αυτό ήταν ένα μοναδικό γεγονός, σημάδι σπουδαίου πολιτισμού. Με αυτόν τον τρόπο οι αρχαίοι Έλληνες τιμούσαν τους Θεούς τους και έδειχναν την ευγνωμοσύνη τους.
ancientolympia7
Βεργίνα
Η Βεργίνα είναι μία μικρή πόλη στην βόρειο Ελλάδα, στην περιφέρεια Ημαθίας. Το 1977, έγινε παγκοσμίως γνωστή όταν ανακαλύφθηκε ο τάφος του Φιλίππου του Β’, πατέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και πολλών ακόμα. Η Βεργίνα βρίσκεται στους πρόποδες του βουνού Πιερία και είναι σε κοντινή απόσταση από την Θεσσαλονίκη.
vergina4
Δελφοί το “κέντρο του κόσμου”
Το ιερό του θεού Απόλλωνα στους Δελφούς βρίσκεται στο ιερό βουνό του Παρνασσού, περικυκλωμένο από έλατα. Για πολλούς αιώνες ο ναός των Δελφών θεωρείτο το πιο σπουδαίο ιερό μεγάλης σπουδαιότητας για όλους του Έλληνες του αρχαίου κόσμου. Ο κόσμος το επισκέπτονταν, για να λάβει απάντηση και οδηγίες για το μέλλον και το πεπρωμένο του. Οι χρησμοί δεν αμφισβητούνταν ποτέ από κανέναν και όλοι υπάκουαν στα λόγια της Πυθίας. Το μαντείο των Δελφών, ένα θρησκευτικό και πολιτιστικό κέντρο, επέβαλε για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία διεθνή νόμο, απαγορεύοντας την εκτέλεση αιχμαλώτων πολέμου. Λόγω της σημαντικότητας του ιερού, οι προσφορές καθώς και τα έργα τέχνης αφιερωμένα σε αυτό ήταν χιλιάδες, υποδεικνύοντας έτσι την τεράστια απήχηση που είχε το ιερό στον αρχαίο κόσμο.
delphid
Αρχαία και νέα Επίδαυρος
Η Επίδαυρος είναι ιστορική πόλη του νομού Αργολίδας στην ανατολική του πλευρά. Πιστεύεται ότι στους πρόποδες των τριγύρω βουνών της γεννήθηκε ο Ασκληπιός. Εξαιτίας αυτού αλλά και της στρατηγικής της θέσης, η Επίδαυρος γνώρισε μεγάλη ακμή, ευημερία και ανάπτυξη. Στην Επίδαυρο βρίσκεται το διάσημο αρχαίο θέατρο το οποίο χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα και στο οποίο στήνονται παραστάσεις και συναυλίες. Δίπλα ακριβώς είναι το μαγικό λιμανάκι της νέας Επιδαύρου με θέα το απέραντο γαλάζιο.
epidaurus2
Θεσσαλονίκη
Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδος η οποία βρίσκεται στην περιφέρεια της Μακεδονίας στο βόρειο τμήμα της Ελλάδος και εκτείνεται κατά μήκος του Θερμαϊκού κόλπου. Η Θεσσαλονίκη είναι το δεύτερο βιομηχανικό, πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο της χώρας και ένας μεγάλος συγκοινωνιακός κόμβος ενώ το λιμάνι της δημιουργεί ένα σταυροδρόμι μεταξύ της Ελλάδος και των χωρών της υπόλοιπης νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η σπουδαία πολιτιστική και ιστορική σημασία της είναι εμφανής στον επισκέπτη από την στιγμή που θα την πρωτοαντικρίσει. Η Θεσσαλονίκη διατηρεί πολλά Οθωμανικά και Εβραϊκά κτίσματα καθώς και ένα μεγάλο αριθμό Βυζαντινών μνημείων λόγω της μεγάλης της ιστορίας καθώς και του σπουδαίου ρόλου που διαδραμάτισε μέσα στα χρόνια.
salonika
Θήβα, Αρχαίες Θεσπιές και Λιβάδια
Η Θήβα, ήταν η γενέτειρα του μυθικού ήρωα Ηρακλή και όπως μαρτυρούν οι πολλοί μύθοι της πόλεως ο ρόλος της στις υποθέσεις της Ελλάδος θεωρείτο μεγάλης αξίας. Αν και η Θήβα δεν υπήρξε ποτέ μεγάλη δύναμη, παρόλα αυτά για ένα μικρό χρονικό διάστημα, με την βοήθεια του Επαμεινώνδα και τον άριστα εκπαιδευμένο στρατό της, πήρε την ηγεμονία της Ελλάδος, νικώντας την αήττητη τότε, Σπάρτη. Ανάμεσα σε άλλα μεγάλα επιτεύγματα, ήταν και η δημιουργία συμμαχίας υπό την ηγεμονία της, η οποία ένωνε σχεδόν όλες της πόλεις της Βοιωτίας. Δίπλα υπάρχουν οι αρχαίες Θεσπιές. Είναι η πόλη που ενίσχυσε με 700 στρατιώτες της τους 300 του Λεωνίδα για την μάχη των Θερμοπυλών ενάντια σε εκατομμύρια Πέρσες του Ξέρξη. Στα 5 λεπτά βρίσκεται η Λιβαδιά με τα πολύ αγνά και γευστικά ψητά κρεατικά της και τα ταβερνάκια της.
thebes1
Ιωάννινα, λίμνη Παμβωτίδα και μουσείο Βρέλη
Τα Ιωάννινα είναι μια πόλη χτισμένη στην άκρη της λίμνης Παμβώτιδας και είναι η πρωτεύουσα του νομού Ηπείρου που βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα. Τα Ιωάννινα είναι μια γραφική πόλη η οποία συνδυάζει ιστορία, παράδοση και πολιτισμό. Γνωστή από την τραγική ιστορία του Αλή Πασά και της γυναίκας του της Κυρά Φροσύνης, τα Γιάννενα προσελκύουν επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου. Τα Ιωάννινα έχουν χαρακτηριστεί ως «Πόλη των γραμμάτων και των τεχνών». Στην πανέμορφη λίμνη της πόλης υπάρχει ένα μικρό νησάκι στο οποίο μένει και εργάζεται μέχρι σήμερα κόσμος (σπάνιο φαινόμενο). Υπάρχει επίσης το σπίτι του Αλή Πασά το οποίο είναι μουσείο σήμερα. Η πόλη περιβάλλεται από ένα πανέμορφο δάσος και είναι αυτό που της δίνει μια ομορφιά που αξίζει να δεις. Λίγο πιο έξω βρίσκεται και το εντυπωσιακό και μοναδικό Μουσείο Κέρινων Ομοιομάτων του κ.Βρέλη.
giannena6
 
Καρπενήσι και παραδοσιακά χωριά
Το Καρπενήσι είναι η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και βρίσκεται στο βουνό Βελούχι περιτριγυρισμένο από δάση με έλατα. Το Καρπενήσι θεωρείται από τα ομορφότερα θέρετρα της Ελλάδος. Είναι ένα πανέμορφο χωριό με παραδοσιακά χτισμένα σπίτια με τρεχούμενα νερά που δεν σταματούν ποτέ. Οι επισκέπτες έχουν μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πολλά χωριά και τα μοναδικά δάση για να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά που τους προσφέρει.
kari3
Κέρκυρα
Η Κέρκυρα θεωρείται από τους περισσότερους αρχαιολόγους το μυθικό νησί των Φαιάκων. Βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος και είναι από τα μεγαλύτερα και πιο ανεπτυγμένα τουριστικά νησιά της Ελλάδος.Η Κέρκυρα έχει μεγάλη ιστορία η οποία ξεκινάει από τα αρχαία χρόνια και περιλαμβάνει μάχες, κατακτήσεις και πολέμους.Αυτά είναι εμφανή στον επισκέπτη από τα αναρίθμητα μνημεία, κάστρα και αγάλματα που υπάρχουν στο νησί.Η Κέρκυρα είναι ένα πολύ ζωντανό νησί με πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Τα κρυστάλλινα νερά της, οι αμμώδεις παραλίες της και η πανέμορφη θάλασσά της, κάνουν την Κέρκυρα έναν προορισμό που πρέπει να επισκεφθείς.
corfu5
Κόρινθος, Αρχαία Κόρινθος
Η Κόρινθος  βρίσκεται στο νότιο ανατολικό άκρο της Πελοποννήσου που την ενώνει με την υπόλοιπη Ελλάδα με του πασίγνωστου ισθμού της. Ήταν μία από τις αρχαιότερες Ελληνικές πόλεις και ανάμεσα στις πιο σπουδαίες. Λόγω της στρατηγικής της θέσης στον Ισθμό, έλεγχε την επικοινωνία της Πελοποννήσου με την υπόλοιπη Ελλάδα. Εξαιτίας της θέσης αυτής η Κόρινθος ήταν από τις πλουσιότερες εμπορικές πόλεις της αρχαίας Ελλάδος. Οι Κορίνθιοι ήταν εφευρέτες και κύριοι κατασκευαστές εμπορικών και πολεμικών πλοίων, και γι’ αυτό απέκτησαν μεγάλη δύναμη και δημιούργησαν πολλές αποικίες, μεταξύ αυτών και τις Συρακούσες στην Σικελία.
ancientcorinth4
Κρήτη
Τι μπορεί να πει κανείς για την Κρήτη; Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδος και ένα από τα μεγαλύτερα της μεσογείου. Η Κρήτη είναι ένα πλούσιο νησί με ιστορία που ξεκινάει από τα αρχαία χρόνια. Γνωστή για τα δύο της παλάτια την Κνωσό και την Φαιστό η Κρήτη προσελκύει χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο διότι έχει πολλά να προσφέρει και μπορεί να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Έχει πάρα πολύ καλό κλίμα και μαζί με τις ατελείωτες μαγευτικές παραλίες της θεωρείται ένας από τους πιο κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο.
creteknosos2
Λυκόβρυση Αττικής, μοναστήρι Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου
Η ιερά μονή Αγίας Ειρήνης Χρυβαλάντου, που βρίσκεται στη Λυκόβρυση Αττικής, είναι ένα από τα πιο γνωστά και μεγάλα ορθόδοξα προσκυνήματα στην Ελλάδα. Αναρίθμητοι χριστιανοί καταφεύγουν εκεί προσευχόμενοι στην οσία Ειρήνη, λαμβάνουν τεμάχιο από το ευλογημένο μήλο της και κατά το θέλημα του Θεού βλέπουν το θαύμα. Ιδιαίτερα καταφεύγουν εκεί άτεκνα ζεύγη, στις ικεσίες των οποίων η αγία ανταποκρίνεται συχνά, όπως φαίνεται από τις βαπτίσεις παιδιών στο μοναστήρι, που λαμβάνουν το όνομά της.
agia irini
Μετέωρα, Καλαμπάκα και Τρίκαλα
Τα Μετέωρα είναι ένα σύμπλεγμα από τεράστιους σκοτεινόχρωμους βράχους που υψώνονται έξω από την Καλαμπάκα, κοντά στα πρώτα υψώματα της Πίνδου και των Χασίων. Σε μια περιοχή γεμάτη από επιβλητικούς βράχους με απότομες κορυφές οι μοναχοί εγκαταστάθηκαν σε αυτές τις “κολώνες του ουρανού” από τον 11ο αιώνα και έπειτα. Αυτό που κάνει τα Μετέωρα τόσο ξεχωριστά είναι τα Μοναστήρια που κυριολεκτικά κρέμονται στην άκρη των βράχων. Τα μοναστήρια, οι πολλές κορυφές που προσφέρονται για αναρρίχηση και τα αναρίθμητα μονοπάτια είναι από τα πράγματα που προσελκύουν πλήθος τουριστών κάθε χρόνο. Λίγο πιο πριν είναι τα ξακουστά Τρίκαλα με το Ληθαίο ποταμό να τα διασχίζει…
meteora3
Μονεμβασιά
Η Μονεμβάσια, ή Μονεμβασία, ή Μονεμβασιά, ή Μονοβάσια, γνωστή στους Φράγκους ως Μαλβάζια, είναι μια μικρή ιστορική πόλη της ανατολικής Πελοποννήσου, της επαρχίας Επιδαύρου Λιμηράς, στο Νομό Λακωνίας. Η Μονεμβασιά είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό το οποίο πήρε το όνομά του επειδή το κάστρο του διέθετε μια και μόνο είσοδο, μια «μονή έμβαση». Χτισμένη πάνω σε έναν τεράστιο βράχο η Μονεμβασιά διατηρεί μέχρι σήμερα τον παραδοσιακό και ρομαντικό της χαρακτήρα. Γνωστή από τα αρχαία χρόνια η Μονεμβασιά γνώρισε πολέμους και κατακτήσεις καθώς και μεγάλο πλούτο και φήμη μέσα στα χρόνια.
monemvasia
Μυκήνες
Οι Μυκήνες ήταν αρχαία πόλη της Αργολίδας κοντά στο βουνό Τρητός κι απέναντι απ’ τον Αργολικό κόλπο. Η αρχαία πόλη των Μυκηνών “η άφθονη σε χρυσό” όπως την αποκαλούσαν, ιδρύθηκε από τον ήρωα Περσέα. Έγινε η αγαπημένη κατοικία του Πέλοπα και των απογόνων του και στα χρόνια βασιλείας του Αγαμέμνονα, θεωρείτο η πιο σπουδαία πόλη της Ελλάδος. Οι κάτοικοι των Μυκηνών κατείχαν την τέχνη της κατασκευής πλοίων, και για το λόγο αυτό ανέπτυξαν το εμπόριο σε όλη την Μεσόγειο. Το 1375 π.Χ., εισέβαλαν στην Κρήτη και κατέκτησαν του Μινωίτες, οι οποίοι τους είχαν επηρεάσει στην τέχνη, ήδη από τον 16ον αιώνα π.Χ. Οι κάτοικοι των Μυκηνών ενώ έκτισαν κυκλώπεια τείχη, συγχρόνως δημιούργησαν και από τα καλύτερα έργα τέχνης.
mycenae5
Μυστράς
Ο Μυστράς ήταν μια Βυζαντινή πολιτεία της Πελοποννήσου κοντά στην Σπάρτη. Η ιστορία του ξεκινάει από τον 13ο αιώνα όταν ο Μυστράς ήταν υπό την κατοχή των Φράγκων. Ο Μυστράς θεωρείτο μια εύπορη πόλη με σημαντική δύναμη. Σήμερα, δεν υπάρχουν κάτοικοι στο Μυστρά και είναι μια εγκαταλελειμμένη πόλη. Περπατώντας ανάμεσα στα ερειπωμένα σπίτια και σοκάκια θα πιάσεις την αύρα μιας παλιάς εποχής και θα έχεις την αίσθηση ότι ταξιδεύεις πίσω στον χρόνο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αρπάξεις λίγη από την μαγεία που είχε η πόλη αυτή.
mistras3
Ναύπλιο
Το Ναύπλιο ή Ανάπλι είναι πόλη της Πελοποννήσου, πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας και ο κυριότερος λιμένας της ανατολικής Πελοποννήσου. Το Ναύπλιο, η πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι γνωστή και συνδυασμένη με τους αγώνες των Ελλήνων για ελευθερία από την Τουρκική κατοχή. Το εξέχον πάνω από τις σκεπές των σπιτιών κάστρο Παλαμήδι συμπληρώνει την ομορφιά και ιστορία της πόλης μαζί με τα πέτρινα δρομάκια και σπίτια. Το μικρό νησάκι στην θάλασσα με το οχυρό Μπούρτζι προσθέτουν ένα μαγευτικό άγγιγμα στην πόλη και σίγουρα την κάνουν έναν διάσημο προορισμό για όλες τις ηλικίες.
nafplion7
Νέα Μάκρη Αττικής, μοναστήρι Οσίου Εφραίμ
Το μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ στη Νέα Μάκρη Αττικής αποτελεί τόπο προσκυνήματος ενός Αγίου που έγινε γνωστός για τα θαύματά του και πλέον αποτελεί πόλο έλξης για χιλιάδες πιστούς κάθε χρόνο, ιδιαίτερα ανθρώπους που αναζητούν την ίαση ασθενειών. O Εφραίμ Νέας Μάκρης ή Εφραίμ του Όρους Αμώμων που λέγεται ότι έζησε μεταξύ 1384 και 1426, είναι ένας από τους «νεοφανείς αγίους» για τον οποίο δεν υπάρχουν ιστορικά γραπτά ή άλλα ευρήματα που να τεκμηριώνουν είτε την ύπαρξη του ως ιστορικό πρόσωπο είτε όσων διηγείται η πρόσφατη εκκλησιαστική παράδοση με πραγματικά ιστορικά συμβάντα.
efrem
Ρόδος
Το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Δωδεκανήσων και ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδος. Η Ρόδος ακόμη διατηρεί το Φράγκικο κάστρο της και μέσα στους τοίχους του ακόμη παραμένει η αύρα των μεσαιωνικών χρόνων. Καλά διατηρημένο το κάστρο της Ρόδου δημιουργεί ένα μαγικό σκηνικό το οποίο προσελκύει επισκέπτες όλο το χρόνο. Αμμώδεις παραλίες, ζωντανά δάση, αρχαία μνημεία, μαγευτικά τοπία συνθέτουν το παζλ που λέγεται Ρόδος.
rhodes9
Σαντορίνη ή Θήρα
Η Σαντορίνη είναι από τα πιο όμορφα νησιά του συμπλέγματος των Κυκλάδων. Το ηλιοβασίλεμα της ψηφίστηκε ως το καλύτερο ηλιοβασίλεμα στον κόσμο. Είναι αλήθεια, η μαγεία που δημιουργεί το ηφαίστειο εκεί δίπλα συνθέτει ένα μοναδικό σκηνικό το οποίο πιάνει την ανάσα του επισκέπτη. Τα μικρά λευκά σπιτάκια που κρέμονται πάνω στα απότομα βράχια της Σαντορίνης σχηματίζουν ένα μοναδικό περιβάλλον που δεν απαντάται συχνά. Οι διάσημες παραλίες της (μαύρα βότσαλα, κόκκινη παραλία κτλ) σαν αποτέλεσμα της έκρηξης του ηφαιστείου, είναι μια εμπειρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
santorini2
Σούνιο και αρχαίος ναός
Σούνιο ονομάζεται το ακρωτήριο που βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο του νομού Αττικής με την μαγευτική θέα και τα υπέροχα ταβερνάκια και καφέ. Τα παράλια του είναι βραχώδη και απότομα. Υψώνεται σχεδόν κάθετα από την θάλασσα σε μεγάλο ύψος σχηματίζοντας στους πρόποδες αυτού προς δυσμάς μικρό όρμο που με ισθμό χωρίζεται από έτερο ανατολικό ορμίσκο. Το Σούνιο είναι γνωστό λόγω της σημαντικής γεωγραφικής θέσης του αλλά και εξαιτίας των ερειπίων του αρχαίου ναού του Ποσειδώνα που βρίσκονται σε αυτό. Στα νεότερα χρόνια, η ευρύτερη περιοχή λόγω της περιβαλλοντικής αξίας της, ανακηρύχθηκε εθνικός δρυμός.
sounion
Σπάρτη και Μάνη
Η Σπάρτη, είναι η πόλη που βρίσκεται στον κεντρικό δάκτυλο της Πελοποννήσου και γενέτειρα του βασιλιά Λεωνίδα. Στην αρχαιότητα η Σπάρτη υπήρξε η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη της Ελλάδος το οποίο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορία της. Η Σπάρτη δεν ήταν γνωστή για την τέχνη της, ούτε τη φιλοσοφία της, ούτε μας άφησε γραπτά έργα, αλλά οι πολίτες της θαυμάζονταν από τον υπόλοιπο κόσμο για την γενναιότητα τους, την ανδρεία τους, τις πολεμικές τους ικανότητες και για το ότι ήταν αυτοί που κρατούσαν τις Ελληνικές αξίες ζωντανές.
sparta2k

Οι διάφορες προτάσεις μας (προορισμοί, τοποθεσίες, πόλεις κλπ) είναι απλά και μόνο ενημερωτικού χαρακτήρα. Δεν διοργανώνουμε προγραμματισμένες εκδρομές με εισιτήριο κλπ. Εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τις μεταφορές σας όποτε και όπου μας το ζητήσετε με ταξί ή βαν και φυσικά σε ¨Αριστες τιμές!

Για ό,τι άλλο χρειαστείτε ……Επικοινωνήστε Έγκαιρα

στο +30 6945 033 278

(WhatsApp ή Viber for messages)

γράφοντας όλα τα στοιχεία της μεταφοράς που σας ενδιαφέρει δηλ. Την Ημερομηνία και την Ώρα, Από Που θα ξεκινήσουμε (διεύθυνση και ώρα), Που θα Πάμε (διεύθυνση), πόσα Άτομα, περίπου πόσες και τι Αποσκευές, αν θέλετε παιδικά καθισματάκια, αν υπάρχει κατοικίδιο, αν θέλετε κάτι έξτρα από εμάς…..κλπ.  Όσες πιο πολλές πληροφορίες (δικές σας απ’ ευθείας στο WhatsApp ή Viber) έχουμε έγκαιρα, τόσο πιο εύκολα και γρήγορα μπορούμε να σας δώσουμε μια πάρα πολύ καλή Προσφορά…….Προσοχή μην αφήνεται παρακαλώ τις κρατήσεις σας για την τελευταία στιγμή! 
Call Now Button